Periode: 2017/2018
Team / lærer: CC

I år skal vi arbejde ud fra Blue Cat systemet hvor I vil få en Workbook til at lave opgaver i og en Story Book med læsematerialer samt en CD. Der vil være en del lytteøvelser og vores fokus vil være på at opnå både mundtlige og skriftlige fremskridt og øget ordforråd. Som et supplement til Blue Cat vil vi også fortsætte jeres arbejde i Let’s Do It og vi vil sporadisk arbejde med engelske spil i IT.

De emner vi skal arbejde med i Blue Cat er:

Don’t tease me

Visitors from space

Life with the Leylands

Who stole my bike?

SG goes to school

SB can’t sleep

Days out

Cats and Dogs

Blue Cat’s dream

Summer adventures

Flat Stanley

Blue Cat in New York

• arbejdet i Blue Cat er bygget sådan op at vi læser i Story Book og laver opgaver der hører til i Workbook. Mange af teksterne er indtalt på CD’en bagerst i Story Book og vi skal arbejde rigtig meget med at lytte til dem. Der indgår også lytteøvelser i Workbook hvor vi f.eks. skal lære at lytte til og genkende tal og lære engelske sange.

Der vil være fokus på tryghed i sproget frem for korrekthed, da det er vigtigt at eleverne er motiverede for at tale sproget og optimalt vil komme til at se fejl som læringsmuligheder og som en naturlig del af at lære et nyt sprog. Vi vil bruge forskellige arbejdsformer og veksle mellem gruppe, par og individuelt arbejde.
Undervisningen vil, så vidt det er muligt, foregå på engelsk.