Sankt Knud Lavard skole

Billedet på sidehoved

Årsplaner

Klasser: 4.KL
Periode: 2017/2018
Team / lærer: CC

I år skal vi arbejde ud fra Blue Cat systemet hvor I vil få en Workbook til at lave opgaver i og en Story Book med læsematerialer samt en CD. Der vil være en del lytteøvelser og vores fokus vil være på at opnå både mundtlige og skriftlige fremskridt og øget ordforråd. Som et supplement til Blue Cat vil vi også fortsætte jeres arbejde i Let’s Do It og vi vil sporadisk arbejde med engelske spil i IT.
 
 
De emner vi skal arbejde med i Blue Cat er:
 
Don’t tease me
 
Visitors from space
 
Life with the Leylands
 
Who stole my bike?
 
SG goes to school
 
SB can’t sleep
 
Days out
 
Cats and Dogs
 
Blue Cat’s dream
 
Summer adventures
 
Flat Stanley
 
Blue Cat in New York
 
  • arbejdet i Blue Cat er bygget sådan op at vi læser i Story Book og laver opgaver der hører til i Workbook. Mange af teksterne er indtalt på CD’en bagerst i Story Book og vi skal arbejde rigtig meget med at lytte til dem. Der indgår også lytteøvelser i Workbook hvor vi f.eks. skal lære at lytte til og genkende tal og lære engelske sange. 
 
 
Der vil være fokus på tryghed i sproget frem for korrekthed, da det er vigtigt at eleverne er motiverede for at tale sproget og optimalt vil komme til at se fejl som læringsmuligheder og som en naturlig del af at lære et nyt sprog. Vi vil bruge forskellige arbejdsformer og veksle mellem gruppe, par og individuelt arbejde.
Undervisningen vil, så vidt det er muligt, foregå på engelsk.