Sankt Knud Lavard skole

image

Årsplaner

Klasser: 6.KL
Periode: Uge 33-03
Team / lærer: TH

Periode: 16/8 2017 - 17/1 2018

- Eleverne skal i faget madkundskab tilegne sig færdigheder og viden om mad, smag, sundhed, fødevarer, madlavning og måltider og dermed udvikle kompetencer, der gør dem i stand til at vælge og vurdere egne smags-­ og madvalg.
- Eleverne skal opnå praktiske færdigheder inden for madlavning og kunne eksperimentere med såvel råvarer, opskrifter og retter som egen smag og andre æstetiske erfaringer.
- Eleverne skal kunne foretage reflekterede madvalg på bagrund af viden om
fødevarer, sæson, oprindelse, sundhedsværdi, produktionsformer og
bæredygtighed.
-Eleverne skal have bevidsthed om madspild og om hvordan man kan undgå dette
-Eleverne skal være bevidste om hygiejne i køkkenet.

Vi arbejder med bogen Mit kokkeri. 
I vil ofte skulle se en lille video hjemme fra på mitkokkeri.dk, så I er forberedte på hvad vi skal producere i madkundskab. Bogen kommer til at ligge i madkundskab, men I kan godt få lov at tage den med hjem, hvis I skal hjem og prøve retten derhjemme.