Grundoplysninger

Skoleleder: Christa Bonde
Formand for skolebestyrelsen: Kim Ørtved

Skolens beliggenhed

Toftebæksvej er en sidevej fra Lyngby Hovedgade lige ved Svaneapoteket: Toftebæksvej går fra Lyngby Hovedgade langs Lyngby Storcenter op forbi Lyngby Lokalstation, der ligger 2 minutter fra skolen - og ender i Sorgenfrigårdsvej i Lyngby.

Fra Sankt Knud Lavard privatskole kigger vi over på Falck-stationen, bondebyen og Lyngby Kirke. Nærmeste nabo er den katolske kirke Skt. Knud Lavard Kirke.

Skt. Knud Lavard Kirkes karakteristiske kirketårn, kan ses på lang afstand, følger man det, kommer man til skolen.

Offentlige trafikforbindelser:

Lyngby Lokalstation, ligger lige ved skolen: Banen går fra Nærum - til Jægersborg Station.

S-tog til Lyngby Station + 12 min. at gå fra station til skole

Flere bus - og S busforbindelser til Lyngby Station

Bus 182/183 Toftebæksvej

Bus 300S Carlshøjvej

Bus 388 Klampenborgvej

Parkering ved skolen

Det er ikke tilladt at køre ind for at sætte børn af på P-pladsen ved Toftebæksvej fra

kl. 7.40 - 9.00 om morgenen. I stedet kan P-pladsen ved kirken benyttes, eller børnene kan sættes af ovre på Høstvej. Kørsel på skolens BRANDVEJ er IKKE tilladt! Brandvejen er den strækning, som ligger langs med skolens bygninger, og hvor bl.a. cykelstativer befinder sig.

Denne vej er forbeholdt gående. Børnene skal kunne færdes i tryghed.

På kirkens P-plads gælder følgende regler:

Pladsen er ensrettet. Indkørsel foregår fra Lyngbygårdsvej og udkørsel foregår ud til Toftebæksvej.

Af hensyn til skolepatruljerne er det ligeledes forbudt at sætte børn af ved lærernes P-plads foran skolens port.

Klassetrin og spor på skolen

Klassetrin 10 - l spor : 1

Typer af tilbud efter skoletid

Solsikken er skolens SFO, og kan benyttes af elever op til 3. klasse.

Skolen har lektiecáfe efter skoletid, hvor alle elever har adgang.

Virksomhedsplaner, årsberetninger, brugerundersøgelser mv.

Årsberetninger

Liste over evt. materiale, der beskriver skolen og dens virke:

Referat af evt. brugerundersøgelser:

Links til relevant materiale: