4Nyheder 1 Nyt fra...

Elever tryller containerrum om til udendørs lounge

Maj 2018
Skøn Skole?
Vi har i samarbejde med Skøn Skole lavet et containerrum om til en hyggelig udendørs lounge.
Skøn Skole er en non-profit forening, som har hjemme i Nærum, men med sit landsdækkende initiativ kommer vidt omkring. Idéen med Skøn Skole er, at elever udtænker og designer et rum eller område på skolen. Hertil får man hjælperedskaber af Skøn Skole som fx gode idéer, workshops og tjeklister.
Passende til forårets komme, har vi på Sankt Knud Lavard Skole givet os i kast med et kedeligt område i skolegården.

Forårsmalerier & pallesofaer
Vi startede med at få idéer og inspiration fra hjemmesider/apps som Pinterest og Instagram. Derefter lavede vi et mood board med alle vores idéer, så vi kunne beslutte og få et overblik over, hvad vi skulle lave de næste par dage. Det blev til pallesofaer, hyggekroge, planter og forårsmalerier.

”Det var spændende at samarbejde med sin klasse på en ny måde,” siger Caroline Frendø-Kolind og fortsætter: ”Man bliver virkelig glad af at være i den nye lounge, både på grund af farverne og også fordi vi selv har skabt det. Nu kan foråret godt komme, så vi kan hygge os derude!” afslutter Caroline med et smil.

28-08-2018 KJ